Etusivu

Ajankohtaista

Tapahtunutta

Kyläyhdistys

Kaatamon Martat

Ristinpohjan Maamiesseura

Ristinpohjan Metsästysseura

Muut yhdistykset

Kalastuskunnat

Palvelut ja yritykset

Harrastukset

Vuokrattavat saunat

Alueen kartta

Copyright © 2019 Kaatamon seudun kyläyhdistys

 

Harrastusmahdollisuuksia

 

Kaatamon seudulla on mahdollisuus harrastaa mm. liikuntaa, kulttuuria ja yhteisöllistä toimintaa. Toivomme mahdollisimman monen kyläläisen ja vapaa-ajan asukkaan käyttävän harrastusmahdollisuuksia hyväkseen. Mikäli harrastaminen on maksullista, se on mainittu toiminnan yhteydessä erikseen.

 

Frisbeegolf-rata
Kaatamon kyläyhdistys teki Leaderin Pienet investoinnit kylille-hankerahalla ja talkootyöllä  9-väyläisen frisbeegolfradan Kaatamon kylälle. Kylän nuoriso oli alullepanijana ja he osallistuivat myös sen suunnitteluun ja rakentamiseen. Rata on vapaasti käytössä. Kannattaa käydä tutustumassa.

Osoite: Kaatamontie 4

 

Hiihto

Ristin koulun läheisyydessä on talvisin valaistu hiihtolatu, jonka pituus on noin 1,3 km. Käytössä perinteisen ja luistelutyylin ladut.

 

Luisteleminen

Kaatamontien varrella, urheilukentän yhteydessä on talvisin jäädytetty jääkiekkokaukalo, jossa on mahdollisuus harrastaa luistelua, pelata jääkiekkoa jne.

 

Teatteri

Ristin kesäteatteri valmistautuu seuraavan kesän esitykseen syksystä alkaen. Harjoitukset alkavat yleensä jo syyskuussa. Teatteritoimintaan osallistumisesta peritään erillinen maksu. Tiedustelut

puh. 040 703 7478. Linkki teatterin kotisivulle.

 

Marttatoiminta

Kaatamon Martat ry on vireä yhdistys, joka tekee yhteistyötä alueella toimivien muiden yhdistysten kanssa. Toimintaan osallistumisesta peritään Marttaliiton vahvistama vuosimaksu. Lue lisää tästä linkistä...

 

Kyläyhdistystoiminta

Kaatamon seudulla toimii aktiivinen kyläyhdistys. Lue lisää toiminnasta tästä linkistä...